Här börjar min resa

Redan som barn har jag haft ett stort intresse för barnen i Afrika. De fattiga barnen som lägger sig hungriga, går och letar mat på soptippen eller har föräldrar som inte bryr sig om dem. Jag har länge velat åka dit för att se hur dom lever och uppleva det med egna ögon, få en egen uppfattning över hur stora skillnaderna är att leva på olika platser i världen. Man har sett så mycket på tv osv. men är det så hemskt som det ser ut?

På fredag (15/1) är det äntligen dags. Jag kommer att åka till en organisation i Sydafrika som bedriver ett skyddat boende för barn och jobba som volontär. Jag kommer finnas där för barnen, ge dem kärlek och uppmärksamhet. Jag kommer hjälpa dem med läxorna, leka och kanske spela fotboll?:)

Jag har en stark längtan inom mig att göra något för andra. Jag vill göra skillnad i världen och vara ett ljus där mörkret är en vardag. Jag längtar efter att få krama barnen som lever med ett trasigt hjärta.

Jag kommer att skriva om min resa, om tankar och funderingar som kommer att dyka upp under resan. Följ gärna min resa här och skriv till mig om du har någon fråga osv..

Ha gärna med mig i era böner.

Tack,  Elsa