BARA 3 veckor kvar..

Ja nu är det bara tre veckor kvar, kan inte fatta hur fort tiden har gått. När jag tänker tillbaka på allt jag har gjort och varit med om här nere så är min ryggsäck såå stor! Jag kunde inte riktigt föreställa mig vad jag skulle vara med om. När jag sa hejdå till mamma och pappa på Arlanda så kunde jag inte drömma om att jag skulle få det så här bra. Jag visste att jag skulle jobba med barn men inte så mycket mer. I hemgruppen för några veckor sedan diskuterade vi våra drömresor. Vi gick laget runt och alla fick säga sin drömresa. Jag började fundera på vad min drömresa var. Tankarna började gå mot Asien och Thailand som verkar så fint, eller Nya Zeeland. Frågan kom till Raul, en annan volontär. Han sa att han var mitt i sin drömresa. Mina tankar stannade och börjar om. Jag höll helt med honom. Detta är min drömresa!!

Jag har verkligen min vardag och liv här nere. Jag shoppar, tränar, jobbar, lagar mat, badar och hänger med kompisar. I lördags skjutsade jag Raul och Stina, de sista volontärerna till flygplatsen. Nu är det bara jag kvar. Som mest så var vi 12 volontärer så det är lite skillnad. Det finns ett speciellt hus för volontärerna på gården så där bor jag nu själv. Nu är dagarna, och framför allt måltiderna väldigt mycket tystare. Men detta innebär att jag istället får umgås mer med mina Sydafrikanska vänner. Jag har lärt känna många nya människor och alla är verkligen så fantastiska, så gästvänliga och står med öppna dörrar. Det ska verkligen bli kul att umgås mer med dem och även att hinna umgås med barnen (och personalen som för övrigt är riktigt goa) på kvällarna som jag innan inte riktigt har gjort lika mycket. Mina sista veckor ska jag verkligen försöka njuta och ta vara på varje dag! Jag trivs så himla bra här!!