Besök!! :)

Och så var dagen äntligen här, fredagen då två av mina kompisar skulle komma på besök. Dagen spenderades på ett sjukhus då några barn skulle göra lite undersökningar osv. På eftermiddagen spelade vi (kanske snarare jag och barnen, de andra vuxna kollade på) fotboll. Vi åkte iväg till en större och plattare gräsplätt då den som vi brukar spela på i närheten här är så liten. Detta blev en utflykt för barnen vilket de tyckte var roligt och det är viktigt för dem att komma iväg lite och göra/se någonting annat. De behöver bli sysselsatta och fotboll är en bra grej som involverar många och bygger gemenskap. Efter varje lyckad fint höjs deras självförtroende vilket är jätteviktigt.

Strax efter att jag kommit hem stod de utanför dörren, två fina tjejer från Sverige (det syntes på hyn). Haha. Jag var så glad över att se dem, att de hade rest hela vägen för att hälsa på mig och spendera två veckor här. De ska inte bara besöka mig utan även jobba lite, de gör sin praktik från deras bibelskola här. Vilken grej! Vi har under helgen tagit det lugnt, njutit och umgåtts. Jag har jobbat men på rasten och efter jobbet har vi umgåtts. I söndags tänkte vi åka till stranden men solen ville inte vara med oss. Vi åkte istället till ett köpcenter och shoppade lite samt åt mat. Vi åkte ner till stranden på väg hem för att få lite feelings.

Det ska bli spännande att se vad de tycker om denna organisation och vad de får för tankar och funderingar. Hoppas de kommer trivas lika bra som jag!.

Idag har jag varit här en månad. Det känns mer som en vecka ungefär. Jag tänkte innan jag åkte att ”5 månader är väldigt länge”. Nu känns det inte så länge och jag är glad att jag ska vara här under så lång tid. Det är mycket att lära sig och komma in i och man lär sig nya saker varje dag.