Hemma!

Och så landade jag, efter många timmar på resande fot i fina Sverige. Nog för att Sydafrika är fint, men Sverige är helt fantastiskt. Så mycket grönt, fin skog och sjöar! När jag åkte på E4:an från Stockholm funderade jag på vart alla folk är, de som sitter och säljer frukt längst vägen, alla som går på eller bredvid vägen, sitter i dikena eller alla vilda djur som kor, hundar och apor som kunde lunka fram på vägarna lite när som? Alla som bär olika föremål på huvudet, alla taxibilar som kör som galningar och tutar mer än gasar. Alla palmer, aporna som hoppade i träden, all glädje och musik som man hörde överallt, sol och värme som närvarade varje dag, havets starka vågor som sköljer sig upp mot stranden. Kommer med andra ord sakna Sydafrika!

Att säga hejdå till barnen var smärtsamt. Det var med blöta ögon jag gick därifrån. Och all personal, vad jag kommer sakna er. Alla nya kompisar jag fått. Jag har träffat så många fina människor som har öppnat hela sina hjärtan, sina hem för mig.

Jag är så tacksam för mina fem månader, min resa för livet. Jag har sedan länge drömt om att få göra en likande resa. En längtan efter att få göra något för någon annan, och kanske – förhoppningsvis har jag fått betyda något för någon, spridit lite glädje och kärlek till någon som verkligen behövt det.

Härmed avslutar jag min resa och bloggande och vill tacka alla som läst och stötta mig. TACK! <3DSCN2042 DSCN1862IMG_9360 DSC_0020 DSC_0079 received_1201611749858457 IMG-20160225-WA0010