”Your love never fails”

Efter helgens vistelse i Swaziland och lite sömnfattiga nätter var det jobb kl 6 på tisdagsmorgonen som gällde. Med trötta ögon och morgonfrilla gick jag till nursery och de små barnen för att hjälpa till. Det jag möts av är att barnen skriker i kör ”ESSA” och springer fram och bildar ett led för att de vill kramas. Då kan man inget annat än älska dem.

Kl 7 samma morgon körde jag fram bilen till barnen som står i sina skoluniformer och väntar på att jag ska köra dem till skolan. Även där möts jag av många leenden, frågor om vart jag varit samt många kramar. I bilen till skolan lyssnade vi på lovsång, en mycket bra start på dagen! Att tillsammans med barnen få sjunga lovsånger som ”christ is enought for me, everything I need is in you” eller ”your love never fails, it´s never gives up, it´s never runs out of me” är fantastiskt! Vi har samma tro, sjunger samma lovsånger och läser samma bibel, trotts att vi bor på var sin sida av jorden. Är inte det coolt?! Även fast dessa barn har ett hemskt bagage så är barnen nästan alltid glada och vill busa och leka. Jag tror inte denna glädje och energi kommer från barnen själva. Jag tror inte att ett barn kan ladda om så mycket sorg och smärta till så mycket glädje och kärlek de utstrålar. Jag tror på en Gud som fyller oss med glädje, kärlek och energi varje dag. ”Your love never fails”!