Bokomslag - Fortsatt uppladdning

Robert Kirkman, Charlie Adlard & Cliff Rathburn

”The Walking Dead Volym 19: Tärningen Är Kastad” (2017)

Utgivning: Apart Förlag

Fortsatt uppladdning

Ungefär ett år har gått sen jag läste Negans Hämnd, den artonde samlingsvolymen av The Walking Dead. Den kändes då lite som en mellanbok i väntan på en större kamp om makten och friheten där flera grupperingar börjat lufta sitt missnöje mot Negans fascistoida översittarfasoner och mer och mer kommit till slutsatsen att ett uppror måste ske.

I den nittonde delen har i huvudsak Rick och den självutnämnde konungen Ezekiel samlat ihop en skara om femtiotalet stridande som på allvar ska försöka bräcka det blodbesudlade styre Negan och hans taggtrådsbeklädda baseballträ ”Lucille” gått i bräschen för. Inte heller denna gång brakar det loss och den uppladdningskänsla som nr 18 skapade dras ut lite längre än vad som egentligen känns nödvändigt. Glädjande nog för egen del så finns även den tjugonde volymen i min ägo och jag ämnar att genast kasta mig över den.

Observera att alla Ung Tros läsare får 10% rabatt på The Walking Dead 19: Tärningen Är Kastad på http://www.apartforlag.se med rabattkoden #UNGTRO.