Mindre än en månad tills vi åker!

Hallå! 

Roligt att ni har hittat hit och att ni vill följa vårt äventyr på Mercy Ships. Här kommer vi skriva hur en vardag kan se ut på båten, människor vi kommer träffa och upptäcka landet Guinea. 

På Mercy Ships kommer vi få jobba med vuxna och barn, före och efter operation. Vi båda är sjuksköterskor och har jobbat som det i cirka tre år inom olika områden så som medicinavdelning och barnavdelning. 

Vi kommer åka till Guinea som ligger på Afrikas västkust. Organisationen Mercy Ships kommer från Texas och har en kristen värdegrund. Skeppet är ungefär i storlek som en Stena Line båt och är omgjord till ett sjukhus med operationssalar, röntgen och vårdavdelningar m.m. Alla ombord är volontärer. 

Vi kommer åka till Mercy Ships den 26/8 och stanna i Guinea i fyra månader. Så följ gärna vårt äventyr. Ni får mer än gärna stötta oss ekonomiskt genom en gåva (se länk nedan) och var gärna med och be för oss och alla ombord på Mercy Ships. 

Allt Gott! 

Johanna och Evelina 

Om du vill ge ev gåva, här är Johannas länk https://insamling.mercyships.se/Cause/d7de54c7-7c9c-42ab-9328-20fb6afb68a6#.W160eKSezDs och här är Evelinas länk https://insamling.mercyships.se/Cause/006f3d97-37af-43a2-a639-f0e5725a87f5#.W1600aSezDs

Postad i: