Så mycket bättre när vi är tillsammans

Att få tjäna som ungdomsledare i en församling betyder gemenskap i mängder, med stora och små, unga och gamla. Dock uppstår det mellanrummen i tiderna av gemenskap och under dessa tider kan rollen som ungdomsledare innebära en hel del ensamhet som vara svårhanterlig och nedtyngande. Rollen som ungdomsledare kan även föra med sig stora ansvarsbitar och utgivande arbete och det kan bli en utmaning att hitta balansen i tillvaron.

Under veckan som gått har vi ungdomsledare som jobbar i församlingar anslutna till Svenska Allinasmissionen, SAM, plus lite annat löst folk från icke SAM anslutna församlingar, träffats under tre dagar till så kallade ungdomsledardagar. Dagar som är guld värda! Det är dagar som ger tillfälle för kravlöst umgänge, galna utflykter till McDonalnds mitt i natten, givande undervisning och egentid för att söka Guds ansikte. Dessa människor som träffas, har precis som jag har fått välsignelsen att tjäna som ungdomsledare, de har förmågan att förstå, se och hjälpa mig i diverse aspekter och känslan av samhörighet är stark. Våra olikheter och unika personligheter skapar en färgrik gemenskap fylld av kärlek till varandra och till pappa Gud

Tack gode Gud för dessa überbra människor som jag får förmånen att vandra tillsammans med, både som kolleger och syskon i Dig!

14527392_10209410597015487_1882691664_n